bbq boot

Barbecue@theboat ! Partyschip Helena maakt voor u een verschillende BBQ@theboat vaartochten op het prachtige Sneekermeer. Al varende geniet u met uw crew van heerlijke vis en vlees barbecue’s. Barbecuen, varen en genieten op het Sneekermeer dat is pas genieten en veel leuker dan barbecuen in uw tuin.

Wij beschikken over een eigen vloot van skûtsjes, sloepen en ons motorschip Helena wij verzorgen evenementen tot wel 250 personen. Aan boord serveren we een keur aan vlees, vis en groentespiesen aan boord, met daarbij natuurlijk lekkere salades, sauzen en brood.

De barbecue bestaat onder andere uit :

  • Vlees: Kipsateh, Kipshaslick, kip-Hawaistick, hamburgers, barbecueworst, merquez worstje, Golfstick, gemarineerde grillerstick en gambaspiesen (niet te versmaden).
  • Salades: Kartoffelsalade met tomaat, rauwkostsalade met dressing en ei-salade. Alle salades zijn kakelvers en gemaakt door een professionele cateraar.
  • Sauzen: Satehsaus, barbecuesaus, knoflooksaus (zelfgemaakt!) en kruidenboter
  • Brood: Bruin en wit stokbrood en rond focaccia brood (de lekkerste die we kennen)
  • Vegetarische keuze oa: zalmbakje met groenten, groentenspies, champignonspies, gehakt(vega) spies.

Duur: 2 uur Locatie: Sneekermeer

Groepsgrootte: Vanaf 10 personen. Voor grotere groepen (50 personen of meer) kunnen we met meerdere boten tegelijk varen.

Een kleinere groep kan ook. Het tarief is dan gelijk aan het tarief voor 10 personen.

Tarieven € 69,50 per persoon all in.

Dit is inclusief schipper, een rondvaart van 2 uur, alle tapas en 5 drankjes en de bbq. Het drankassortiment bestaat uit bier, rode wijn, witte wijn, rosé en diverse frisdranken.

Als u het bakken liever aan ons overlaat, dan bedragen de kosten hiervoor € 60,00 per boot per tocht. Barbecue@theboat !